ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Στο πλαίσιο των σχεδίων κινητικότητας Erasmus+ «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ΚΑ1», έχει εγκριθεί η πρόταση του 5ου Ε.Κ Γ’ Αθήνας, με θέμα : «Ο μετασχηματισμός της παραδοσιακής δασκαλοκεντρικής προσέγγισης σε ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση μέσω της εκπαίδευσης STEAM». 

  

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 4/12/2022 έως 11/12/2022 με προορισμό την Πράγα. Στη ροή κινητικότητας θα συμμετάσχουν 8 εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων.

 

Καλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να υποβάλουν στον Διευθυντή του 5ου Ε.Κ τη σχετική αίτηση-εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις 23/09/2022.

 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (η πιστοποίηση με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών είναι επιθυμητή).

 

Τα κριτήρια επιλογής που θα συνεκτιμηθούν για την επιλογή των εκπαιδευτικών από την επιτροπή επιλογής - όπως αναφέρεται στην πρόταση υποβολής του σχεδίου – αποτυπώνονται στο έντυπο Μοριοδότηση Υποψηφίων.

  

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν  μαζί με την Αίτηση - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

 

1)το έντυπο «Μοριοδότηση Υποψηφίων» - τσεκάροντας αυτά που εκπληροίτε- μαζί με τα απαραίτητα τεκμήρια όπου απαιτείται,

2) το έντυπο «Υποχρεώσεις Συμμετεχόντων», επιλέγοντας τουλάχιστον 2 από τα αναφερόμενα αντικείμενα, που σε περίπτωση συμμετοχής σας θα μπορούσατε να αναλάβετε.

Σχόλια